Foto editing: Kkc


TORSDAG 23 MAJ:

"Abort är ingen EU-fråga"
Så försöker hon pudla bort den versta EU skandalen Kristdemokraterna har hamnat i, sedan hon som perfekt sminkad, klädd, politisk korrekt till fingerspetserna, tog över som ledare.
Adaktusson, partiets nästledare och representant för KD - och Sverige, som alla EU-valda är, har röstat 22 gånger mot abort under sin tid i EU.
Är vi förvånade? Inte direkt, efter att ha följt hans anonyma bana, som ser mest ut som en tjänstemans, att göra jobbat, trycka på kristenknapperna, ta betalt och stå i kulisserna.

Äre väre grävande journalister, säger jag bara!

Vi är glada för att Busch Thor äntligen fick ett surt äpple och bita i. Många kvinnor kommer nog stryka Adaktusson i EU-valet, med säker hand. Många kommer också att välja bort KD, med såna fakta. Som om vi skall sitta stilla här i Sverige och se på när dom inför abortförbud i Europas länder eller någonstans, för den del!
Synd bara att pressen älskar henne; hon är som porrstjärnan som kommit hem och fått syndernas förlåtelse. Hon och Skyttedal, från var sin jämmerdal, där dom plockat upp ett och annat som får vissa känslor i rörelse, hos människor av rubriker.

Det har varit en laber och ganska förutsägbar valrörelse. Först hoppar Kristersson fram och börjar bråka om försvarsuppgörelsen, som ju är helt oaktuell, som snöskotting på vintern.
Pressen hänger på, det är ju val, för sjutton.
Alla från den forna "alliansen" kommer och stöder Kristersson. Halvhjärtat.
Det är som ett merci-fuck i en dårlig film.

Det glömdes snabbt.
Liberalerna började tjata om EU på ett helt märkligt, osvenskt sätt, som ingen riktig trodde på.
Visst är Sverige med i EU, men vi har varit duktiga på att hålla flaggan högt, utan att det har gått märkbart utöver unionssamarbetet.

Så får SD problem med sin förste man på listan, som varit lite för hands on, för några år sedan. Plötsligt kommer det til ytan i Expressen! Pang!
Och det är ingen måtta med alla tolkningar och bortförklaringar av händelsen. Som om meetoo-rörelsen aldrig hänt och vi är tilbaks til tiden då man visst kan tåle en klaps på baken, lilla gumman.
Otroligt oscharmigt!
Men vi är lika glada för varje röst SD tappar.

Det värste som hänt under denna välrörelsen är att Säpo har åkt runt och plockat in imamer till förhör och förvaring. En skamfläck på Löfvens kappa, som inte kan bortförklaras utan som rena trakkasserier med syfte om att sanka väljare hos dom islamkritiska.
Är dom farliga? Håller dom på att ta över Sverige?

Såna tankar väcks med den fula hanteringen av medlemmar av islamska församlingar.
Hos de svennar som står och väger, som påverkas av vardagsrassismen på jobb och uteställen varje dag och vecka.

Man kan lätt hitta svensk litteratur om alla svavelosande präster som kunne lira av sig vad som helst från predikstolen varje söndag, till yrvakna och bakfulla svenskar.
Jehovas vittnen har heller ingen kärliga tankar om dom som inte följer deras bud.
Inte åker man runt och trakkaserar såna människor av tro.
I et så kallat sekulärt samhälle.

Istället för att gnaga på föraktet över Löfven, som sjönk till en sån nivå, gläds vi istället med en muslimsk församling som köpt ett stort och fint kristet bedehus i södra Norge!
Grattis till dom, fast vi misunnar dom inte "den blomstertid som kommer", när man ser kommentarer och rubriker med svarta domedagsmoln.
Va rädd om er, för Kristentalibanerna kommer snart för att protestera högljudt.

Men vem vet? En gång kanske Norge blir lika van med muslimer, som vi är med Jehovas.
Nån gång i framtiden...
När dom blivit EU-medlemmar, kanske.

Gå och rösta, och tänk på miljön. Båda för naturen och medmänniskan!Thomas Thell

 

 
NYA TAG

: Ill: Live Olsen, Trondheim


TORSDAG 9 MAJ:


Nu börjar det igen!
Val! Nu til EU-parlamentet.
Ett mycket viktigt val, där högerkrafter andas morgonluft och tror dom skall vända upp och ner på parlamentet. Skaka ut allt som finns till vänster om dom och börja dela ut pengar till varann för att bygga höga murar.

Det är trist att se, men man får bara kavla upp ärmerna och ta tag i det och stå på.
Hopp har vi.
Vi tror inte de bråkiga och oense högergrupperna kan ta sig så samman att dom klarar en enad front. Det blir väl mest som spektaklet i England, med bråk om alla konservativa idéer och prinsipper tills hela maskinen stannar.

De har ju ingen ideologi, högerkrafterna, annat än boken Mein Kampf och en dyster historia av vanskötsel av alla land de fått tillträde till makten. Någon vil kalla sig liberala, det gummibandet töjs bara längre och längre. Snart ramlar den byxan av.

Från Sverige har vi haft duktiga personer i EU, som kämpat mot överstatlighet och orimliga diktat, som händer lätt i en apparat som är för stor och oöversiktlig.

Vi har förtroende för S sina kandidater så långt, också till Vänstern och Miljöpartiet.
SD säger vi bara suck till, vi kommer inte kasta bort mycket energi på det enfrågepartiet.

Liberalerna har mål om att införa Euro, något vi stöttar.
Ju färre pengasorter, ju mindre spekulationer.
Det är vettigt att gå samman om en valuta.

Speciellt i dessa dagar, då dollarhärskarna vill tvinga hela världen i att göra som dom säger, dansa efter deras pipa. Med samma order till alla: "Bend The Knee"


Thomas Thell

 

 
 


maila redaktionen
MAIL TILL LEDARSIDAN


Detta material är skyddat av lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden. Futuresound of Jemtland, Norway, Sweden. Internet e-mail: wordst@papafahr.com Design by Futuresound of Jemtland Graphics by Multimedia Arthouse Copyright © 2005